HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Pvc Zemin Kaplama Nedir?
  28.05.2018

PVC yer döşeme için birçok kişi evlerini ve işyerlerini hızlı, kolay ve ekonomik olması nedeniyle en fazla tercih ettiği zemin kaplamasıdır. Şık modern bir görünüme sahiptir ve maliyet-etkililik, kalite ve dayanıklılık için popüler zemin kaplama ürünüdür.

Pvc Zemin Kaplama Faydaları
Hızlı temizlenir, uzun ömürlüdür ve yıllarca masraf gerektirmeden kullanılır, leke tutmaz, kir barındırmaz, modern görünümlüdür, hijyeniktir ve en önemlisi ise en ekonomik zemin kaplama çeşitidir.

Pvc Zemin Kaplama Avantajları
PVC zemin döşeme, uygun fiyatlıdır, su geçirmez ve çok uzun yıllar kullanılabilir. Sentetik olması nedeniyle, PVC zemin döşeme aynı zamanda doğal görünümlü model ve desenleriyle de daha özelleştirilebilir.

Pvc Zemin Kaplama Bakımı

Uzun yıllar sorunsuzca pvc zemin kaplama kullanmak ve yeni özelliğini kaybetmemesi için uzmanlarımızdan profesyonel olarak bakım alabilirsiniz. Böylelikle pvc zemin kaplama için malzemelerin çok uzun yıllar boyunca kullanmasını sağlayabilirsiniz.