HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Akrilik Zemin Zemin Kaplama
  30.04.2018

Basketbol, voleybol, futbol ve özellikle tenis kortlarında kullanılabilen şık görünümlü, sağlıklı, temizliği pratik, kaymayan, hava şartlarına, ısı değişimlerine ve kimyasallara karşı mukavemetli, zemin kaplamasında kullanılan uygun fiyatıyla tercih edilen bir malzemedir.

Akrilik zemin kaplamanın yapılacağı alanlarda alt yapının düzgün ve pürüzsüz olması esastır. Genelde Akrilik zemin kaplaması yapılacak alanlarda karşımıza iki türlü alt yapı çıkıyor.

  1. Alt yapının asfalt olarak hazırlanması. Bu alt yapı, uygulamanın daha uygun ve verimli olmasını sağlamaktadır. Türkiye’de ve Dünyada en çok Akrilik uygulaması asfalt zemin üzerine uygulanmaktadır.
  2. Alt yapının beton zemin olarak hazırlanması. Beton zemin üzerine akrilik uygulaması yapılırken özel üretim epoksi astar katman uygulandıktan sonra Akrilik zemin kaplaması yapılmaktadır. Beton zemin üzerine uygulanan akrilik kaplama, asfalt zemin üzerine uygulanan akrilik kaplamasındaki gibi düzgün ve estetik olmasına karşın uygulamada maliyeti arttırmaktadır.