HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Polyurea Kaplama Nedir?
  27.11.2017

Polyurea, izosiyanat sertleştirici ve sentetik poliol karışımından meydana gelen ve sprey yöntemi ile uygulanan, sınırsız uygulama kalınlığı ile birçok yüzeyde kullanılan bir kaplama sistemidir.

Polyurea nedir sorusuna kısaca yüksek performanslı bir kaplama sistemidir denilebilir. Genelde beton ve çelik zeminlerde korozyona ve aşınmaya karşı koruma sağlayan ve su izolasyonu amacı ile kullanılan polyurea, geleneksel kaplama malzemelerine göre birçok avantaja sahiptir. Alternatif kaplama yöntemlerine göre çok daha ucuz olan polyurea fiyatları, en ekonomik ve en kaliteli zemin kaplamalarına imkân vermektedir. Kullanımı son derece yaygınlaşan polyurea kaplama, çok hızlı sonuç veren, yüksek esneklik ve aşınma direnci olan bir yüzey kaplama yöntemidir.

Polyure uygulama şekli taşınabilir ve hava ile çalışan tabancalar yardımı ile olmakta, en gücük alanlardan en geniş alanlara kadar yekpare uygulanarak ek izi bırakmamaktadır. Polyurea kaplama uygulanan alanın çok kısa sürede kullanıma açılması ve kaplamanın dakikalar içinde yapılması iş gücü ve zaman tasarrufu sağlamaktadır. En ekonomik kaplama fiyatı olan polyurea fiyatı, alternatif kaplamaların önüne hem fiyat hem de özellikleri olarak geçmiş durumdadır.