HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Neden PVC Zemin Kaplama
  17.04.2018

PVC Zemin Kaplamaları’nın en önemli özelliği estetik ve fonksiyonelliği bünyesinde başarılı şekilde birleştirmesidir palstik zemin kaplama malzemesi olarak en iyisidir.Geniş renk ve desen seçenekleri sunmasının yanı sıra son derece kullanışlı,antibakteriyel hijyenik, dayanıklı ve hesaplıdır. Daha fazla bilgi için arayınız.Oldukça geniş bir kullanım alanına sahip olan, estetik ve dekoratif olduğu kadar, uzun ömürlü ve kullanışlı bir zemin çözümü de olan PVC Yer Kaplaması sistemleri başta okul, hastane, gıda sektörü ve ilaç fabrikaları olmak üzere, hijyenik ve bakteri barındırmayan özellikleri ile daha pek çok alan için öncelikli tercih sebebi olmaktadır.

Pvc Yer Kaplamanın Özellikleri

Antibakteriyeldir ek yerlerine kaynak çekilebilen su sızdırmayan leke tutmyan kep yastıklı veya düz süpürgelik uygulaması yapılan bir üründür.pvc esaslıdır kalınlığı 2mm genişliği 2 metredir 60*60 karolarıda bulunmaktadır.antistatik özellikleriyle bayındırlık pozlarına uygun karo ve rolu ürünlerdir.Heterojen PVC yer döşemesi cila gerektirmez kolay temizlenebilen, antibakteriyel yer döşemesidir.Heterojen ve homojen pvc zemin döşemesi PVC esaslı vinil zemin kaplama malzemeleridir.hijyenik olduğu için hastane zemin kaplamada vazgeçilmez yer kaplama ürünüdür.

Kullanım Alanları

Hastane, sağlık ocakları,dispanserler,laboratuarlar,eczaneler,okullar, anaokulları, yatakhaneler , kreşler, ofisler, ev ,kamu binaları mağazalar ,süper marketler, oteller, resturant,kapalı spor salonları,Sinema,Tiyatro Salonları,Konferans, Konser, Fabrikalar-Ticari alanlara-Fuarcılık Sektörü-Banka Yönetim Binaları ve Şubeleri- Devlet Daireleri,yemekhane,ameliyathane röntgen odaları koridorlar yoğun bakım gibi iç mekânlarda kullanılan ürünlerdir.