HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Eğitim kurumları için Pvc Zemin Kaplama
  7.02.2018

Çocuk oyun alanları için Rahat, esnek, gürültüyü emen, akustik özelliği olan aynı zamanda anti bakteriel ve temizlemesi çok kolaydır. Pvc zemin kaplama çeşitleri çocuk odalarında ve Anaokullarına renkli bir karakter kazandırır. Zemin kaplamanın üzerindeki desenlerin Öğretici, eğitici olması, üzerinde ders çalışmak, dinlenmek ve özellikle esnek olmasından dolayı oyun oynarken düşmelerden çocukları korur Çocuk oyun alanları için ideal bir zemin kaplama çeşididir.

Anaokulu Pvc Zemin Kaplama

Eğitim kurumları için Pvc Zemin Kaplama da : yürümeye yeni başlayan bir çocuğun hayatının her yönü için bir Tarkett Pvc zemin kaplama çözümü vardır. Pvc zemin kaplama modellerinin çok sayıda rengi ve deseni ile, bu temizlenmesi kolay, hijyenik ve anti bakteriyel yüzeyler küçük çocukların emeklemesi, yürümesi, arkadaş edinmesi, öğrenmesi,oynaması ve sağlıklı büyümesi için mükemmel zemin kaplama sunur. Ses düzeylerini kontrol altında tutan mükemmel akustik özellikli kaplamaları eklediğinizde, Eğitim yetkililerini ve anne babaları de mutlu edecek bir ortam yaratırsınız.

Eğitimin ilk adımı olan çocuk yuvalarının zemin tasarımı çocuklar, öğretmeler ve ebeveynler için uyarıcı ve geliştirici olmalıdır. Tarkett’in dayanıklı, temizlenmesi kolay ve hijyenik zemin çözümleri sınırsız renk ve desen yelpazesi ile çeşitli etkinlikler için teşvik edicidir: dinleme, öğrenme, yaratıcılık, keşfetme. Çalışmak, öğrenmek ve oynamak için ideal ortamlar yaratmak Tarkett’le çok kolay!

Oyunun yerini yeni beceriler öğrenmek aldığından, çocuklar için ilkokul yeni zorlukları temsil eder. Her alan için renkleri ile, Tarkett zemin kaplama çözümleri çocukları ve öğretmenleri teşvik eder ve onlar için ideal bir ortam oluşturur. Mükemmel akustik özellikler sesi bastırarak konsantrasyonu ve iletişimi geliştirir. Temizlenmesi ve bakımı kolay yüzeyler,darbelere ve sürtünmelere karşı koyarken benzersiz uzun ömürlü performans sağlar. Zihinsel ve duygusal olarak gelişirken, uygun bir öğrenme ortamı öğrencileri destekler. Tarkett’in zemin kaplama çözümleri, cesaretlendiren ve yol gösteren renkleri ile okulu keyifli bir yer haline getirir. Mükemmel akustik özellikler kütüphaneler ve çalışma alanları için idealdir; merdivenlerden gelen gürültüleri emer. Uzun ömürlü, çukurlaşmaya ve aşınmaya karşı dayanıklı yüzeyler trafiğin yoğun olduğu alanlardaki baskıyı azaltır ve kalıcı bir yatırım getirisi sunar.