HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Duvar Boyalarının Hayatımızdaki Önemi
  2.04.2018

Evlerimizde, iş yerlerimizde, gittiğimiz kafelerde ve sokaklarda karşımıza çıkan duvarlar ve duvarları kaplayan boyalar, esasında hayatımızın büyük bir alanında kendine yer buluyor. Belki de üzerine düşünmediğimiz ve önemsiz bulduğumuz bu alanlar, hayatımızda en çok karşılaştığımız nesnelerden biri.

Bu sıklıkta gördüğümüz bir alanın farkında olalım ya da olmayalım hayatımıza da kuşkusuz önemli bir etkisi var. Bu etkilerden en çok göz önünde bulunanı kuşkusuz estetik. Fakat en önemlisi ve daha az dile getirilen etkisi ise sağlık.

Mekânlarımızda özellikle de evlerimizdeki duvar boyalarında dikkat ettiğimiz renk ve desenlerin, tarzımızı yansıtmanın yanı sıra psikolojik etkileri de bulunuyor. Bu nedenle mekânlarımızda seçeceğimiz renklerin psikolojik etkilerini öğrenerek renk seçiminde bulunmak; bizlere birçok avantaj sunuyor.

Evimizde sıcaklığı yakalayabileceğimiz alanlar yaratmak, bizi hayat içerisinde daha mutlu ve başarılı kılacak önemli ayrıntılar arasında yer alıyor. Ayrıca estetik algılarımıza hitap eden desenli boyalar ve dekoratif boyalar, daha iyi hissetmemizde de etkili. Bu nedenle duvar boyaları seçiminde, dekorasyonumuza ve kendi tarzımıza uyumlu olması önemli bir detay.

Diğer yandan çocuklarımızı daha sağlıklı bir alanda büyütmek, onların yaşamları ve gelişimleri için önemli. Psikolojilerine uygun renkleri ve gelişimine katkıda bulunacak renkleri seçmenin, çocukların yaşamına katkısı olduğu uzmanlar tarafından da değinilen bir konu. Bu nedenle de dekoratif boyalar ve desenli boyalarda seçim yaparken, bu koşulu göz önünde bulundurmak bize artı sağlayacaktır.

Hayatımızın her alanında sıkça karşılaştığımız duvar boyalarında, estetik algılarımız ön planda olduğu için bize sonsuz renk ve dekoratif boya seçenekleri sunuluyor. Çok daha önemli olan ve az değinilen sağlıklı boyalar konusunda ise ne kadar seçeneğimiz var?

Boyaların içinde yer alan katkı maddelerin insan sağlığına daha duyarlı hale getiren ve sağlıklı boya seçeneklerini aynı zamanda dekoratif boya seçenekleri ile birleştiren Alligator, evinizde şıklığı yaşatmanın yanı sıra size daha sağlıklı bir yaşam alanı da sunuyor.

Siz de içeriğinde insan sağlığına zararlı hammaddeleri ve uçucu organik bileşen oranlarını, sağlık açısından belirtilen oranların altında tutan Alligator ile daha şık ve sağlıklı bir eve kavuşun.