HAKKIMIZDA

1982 Yılında, Sabri Şadoğlu ve M. Esen Uygur tarafından kurulan ŞADOL BOYA; kendisine çalışma alanı olarak sanayi ve inşaat boyalarını seçerek, müşterilerine hizmet vermeye başlamıştır.

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

E-mail: info@sadolboya.com.tr

Telefon : +90 216 593 10 23

Adres : İstanbul Tuzla Kimya Sanayicileri O.S.B. Melek Aras Bulvarı Kristal Cad. No:16 TUZLA/İSTANBUL

BİZİ TAKİP EDİN
Akrilik Boya Nedir? Nerelerde Kullanılır?
  30.04.2018

Akrilik boya hammadesi elyaf olan hobi alanlarında sıklıkla kullanılan bir boya çeşididir. Kolay uygulanabilir oluşu nedeni ile tercih edilmekte, koku yapmayan, kuruyan özelliği sayesinde de rahatlıkla kullanılmaktadır.

Sanat ile uğraşan hobi ürünleri kullananlar akrilik boya tercih etmektedirler. Boyanın bir diğer önemli özelliği ise kolayca bulunabilmesidir. Ülkemizde de akrilik boya kolayca bulunduğu için hobi malzemelerinin üstüne işlenebilmektedir.

Akrilik Boya Nerelerde Kullanılır?
Boyanın faydalı özelliklerinin çok olmasından dolayı birçok alanda tercih edilmektedir. Tekstil ve hobi ürünleri burada başı çekerken, birçok yan sektör de akrilik boyayı tercih etmektedir. Biz de maddeler halinde size sıralayarak boya hakkında fikir edinmenize yardımcı olmak istedik.

  • Hobi ürünleri üzerinde
  • Ressamlar için tuval üzerinde
  • Tekstil ürünlerinde
  • Ev dekorasyonu için ufak dokunuşlar yapmak için


Boyanın başlıca kullanım alanları yukarıda belirtildiği gibi olmakla birlikte yazmayı unuttuğumuz pek çok alanda da akrilik boyanın kullanıldığına rastlayabiliriz.