Yiyecek ve İçecek İşletmeleri İçin Zemin Kaplama
Bu üretimler sağlık kurulları tarafından uygulanan güvenlik ve sağlık düzenlemeleri desteklemesi gerekir. Bu tesislerin maruz kaldığı sert kimyasallar , ağır aşınma ve toksin oluşumuna karşı dayanıklı olması gearekir.. Tesisler, sıkı teftişlerden geçmesine yardımcı olmak için Epoksi Zemin Kaplamasına ihtiyaç duyarlarlar.
Hiçbir tesis, kapanmasını ya da döşemesini düzenli olarak değiştirmeyi göze alamaz. Yiyecek ve içecek işleme tesisiniz için en iyi zemin kaplaması seçerken ne gibi hususlar almalısınız?
Döşeme Seçimi Yaparken Dikkat Edilmesi Gereken Sorular
- Döşeme sistemi neme dayanıklı mı? Doğruca nemli bir beton yüzey üzerine kurulabilir mi?
- Yüksek performanslı reçine döşeme yiyecek işleme tesisinizdeki belirli kimyasallara, asitlere, alkalilere ve sıcaklığa dayanıklı mı?
- Döşeme malzemesi, yıkamayı kolaylaştırmak için duvardan duvara bir taban ile boşaltma eğimli olabilir mi?
- Döşeme betonunkine yakın bir oranda genişliyor ve daralıyor mu? Aşırı sıcaklık dalgalanmaları sırasında iyi bağlanmış kalır mı?
- Önerilen teslim süresi, üretim programınızla uyumlu mu?
- Zemin boyunca antimikrobiyal özellikler var mı?
- Kayma direnci var mıdır ve fabrika tabanının farklı alanları için ayarlanabilir mi?